۸ ویژگی که مدیران عالی در فارغ‌التحصیلان دانشگاهی جستجو می‌‎کنند

8 ویژگی که مدیران عالی در فارغ‌التحصیلان دانشگاهی جستجو می‌‎کنند

آیا دانشجویان دانشگاهی برای چالش‌های محل کار مدرن آماده هستند؟ بسیاری از کارفرمایان می‌گویند نه. یک نظرسنجی اخیر نشان داد که فقط حدود 50 درصد از مدیران احساس می‌کنند که تازه فارغ‌التحصیلان برای کار تمام وقت آماده هستند. در مقابل، 87 درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی احساس می‌کنند که برای ورود به بازار کار آماده‎اند. این اعداد کاملا متفاوت نشان می‌دهد که بین انتظارات کارفرمایان و تازه فارغ‌التحصیلان فاصله‌ای وجود دارد. این اختلاف، چالش‌هایی را برای تازه فارغ‌التحصیلان در جستجوی شغل و کسب و کارهایی که مایل به استخدام کارکنان جوان هستند، مطرح می‌کند.

مهم نیست که شما به کدام گروه تعلق دارید، دانستن ویژگی‌هایی که مدیران موفق در تازه فارغ‌التحصیلان به دنبال آن هستند مفید است. اگر شما یک مدیر استخدام می‌کنید، توجه داشتن به این ویژگی‌ها می‌تواند باعث شود بهترین انتخاب را داشته باشید. اگر تازه از دانشگاه خارج‌شده‌اید و تلاش می‌کنید اولین کار خود را آغاز کنید دستیابی به این مهارت‌های سخت و نرم می‌تواند به شما مزیت دهد.

در اینجا هشت ویژگی که مدیران می‌خواهند در تازه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ببینند، آورده شده است:

  1. مهارت‌های قوی نوشتاری
    هنگامی‌که PayScale در نظرسنجی سال 2016 خود، نزدیک به 64،000 مدیر را موردبررسی قرار داد، 44٪ از آن‌ها گفتند که تازه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فاقد مهارت نوشتن هستند. هیچ مهارت سخت دیگری تا این اندازه ذکر نشده بود. درحالی‌که برنامه‌نویسی و دیگر مهارت‌های مربوط به فناوری اغلب به‌عنوان مهارت‌های ارزشمندی که فرد می‌تواند داشته باشد فهرست شده است، نوشتن به‌عنوان یک مهارت جهانی‌تر موردتوجه قرار می‌گیرد. بین ایمیل، پروپوزال، گزارش، اسناد پروژه و یادداشت حتی افرادی که در نقش‌های غیر نوشتن هستند باید بتوانند بنویسند. فارغ‌التحصیلان درصورتی‌که مایل به آماده شدن برای کار تمام‌وقت باشند، باید چند کلاس نوشتن را به برنامه‌های خود اضافه کنند. بسیاری از مدیران برای ارزیابی مهارت‌های نوشتاری  بیشتر نامه‌های هدف از انجام کار را بررسی می‌کنند تا  به دنبال فهمیدن جزئیات در مورد یک داوطلب باشند.
  2. توانایی صحبت کردن در جمع
    مهارت‌های ارتباطی نوشتاری ممکن است چیزی باشد که مدیران بیشتر در تازه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ازدست‌رفته می‌بینند، اما مهارت‌های ارتباطی کلامی همچنان مهم هستند. درست مثل نوشتن در بسیاری از زمینه‌های مختلف، سخنرانی عمومی برای ارائه، جلسات با مشتریان و سایر وظایف حرفه‌ای ضروری است. این مسئولیت‌ها منحصر به هیچ‌یک از صنایع نیست، و یکی از مهم‌ترین بخش‌های نیازمندی‌های فارغ‌التحصیلان است.
  3. ذهنیت تیمی داشتن
    به دوران مدرسه بازگردید معلمان گاهی اوقات دانشجویان را با افرادی که دوست نداشتند و یا حداقل به‌طورمعمول با آن‌ها کار نمی‌کردند، در یک گروه قرار می‌دادند. توجیه این بود: یک روز، شما نمی‌توانید همکار خود را انتخاب کنید. معلمان درست می‌گفتند. شما نمی‌توانید انتخاب کنید که با چه کسی کارکنید، و باید آماده همکاری با هرکسی باشید. اکثر متخصصان این درس را بعد از چند سال در بازار کار یاد می‌گیرند. مدیرانی که تازه فارغ‌التحصیلان را استخدام می‌کنند به دنبال مهارت‌های بین فردی و نگرش خوب هستند که نشان‌دهنده یک فرد در تیم است. درحالی‌که فرهنگ هر شرکت متفاوت است، اکثرا بر اساس ارزش تیم است. فارغ‌التحصیلان باید انتظار سؤال از مرجعی که معرفی کرده‌اند و پرسش‌های مصاحبه درباره کار گروهی را داشته باشند.
  4. داشتن معدل بالا
    هرچه قبل‌تر از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده باشید، معدل کمتر اهمیت پیدا می‌کند. بااین‌حال، برای تازه فارغ‌التحصیلان بدون داشتن تجربه کاری زیاد، معدل ممکن است در طول فرایند استخدام، موردتوجه باشد. طبق نظر کالج USA Today، آستانه‌ای رسمی برای معدل افرادی که استخدام می‌کنند وجود دارد. درهرصورت، فارغ‌التحصیلان باید بدانند که مدیران استخدام‌کننده به معدل آن‌ها نگاه می‌کنند. علاوه بر این، بسیاری از مدیران صحت درجه دانشگاهی، تاریخ حضور و معدل را بررسی می‌کنند.
  5. تجربه کاری مرتبط
    شرکت‌های متعهد به استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انتظار ندارند که داوطلبانی باتجربه ده‌ساله ببینند. به علت نداشتن تجربه کاری مرتبط است که کارفرمایان به مواردی چون معدل در داوطلبان جوان نگاه می‌کنند. حتی بااین‌وجود هم، مدیران استخدام، نداشتن تجربه را کاملا نادیده نمی‌گیرند. شرکت‌ها هنگامی‌که به سراغ تازه فارغ‌التحصیلان می‌روند، به دنبال فرصت‌های شغلی نیمه‌وقت، کارهای تابستانی و کارآموزی مرتبط هستند. داشتن این رزومه کاری نشان می‌دهد که فرد ابتکار عمل، تعهد و توانایی انجام کار را دارد- همه‌چیزهایی که هر مدیر می‌خواهد با استخدام به آن دست یابد
  6. مهارت تفکر انتقادی و حل مسئله
    نظرسنجی PayScale، نوشتن را به‌عنوان مهارت سختی که اغلب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فاقد آن هستند مشخص کرد. برای مهارت‌های نرم، تفکر انتقادی و حل مسئله، زمینه‌های مشکل‌ساز بودند.60 درصد از مدیران در این ارزیابی بیان کردند جوانانی که استخدام می‌کنند، این مهارت‌ها را ندارند. یک سؤال مصاحبه برای ارزیابی این مهارت ممکن است چیزی شبیه به این باشد: به من بگویید در موقعیتی که با یک چالش بزرگ مواجه شدید چگونه بر آن غلبه کردید. پاسخ، نشان‌دهنده نوآوری، فعالیت و یا انعطاف‌پذیری برای بالا رفتن از شکست و ناسازگاری است، همان چیزی که مدیران می‌خواهند بشنوند. هیچ تازه فارغ‌التحصیلی نباید بدون پاسخ آماده احتمالی به این سؤال، به مصاحبه برود.
  7. توجه به جزئیات
    اغلب مدیران استخدام این‌چنین تصور می‌کنند که متخصصان جوان توجه زیادی به جزئیات ندارند. این قضاوت محکم و ناگهانی معمولا در پاسخ به رزومه، نامه‌های هدف و دیگر تعاملاتی است که مدیران با داوطلبان در جلسات یا بلافاصله پس از مصاحبه به اشتراک می‌گذارند. با توجه به نظرسنجی PayScale، 56 درصد از مدیران گفتند که تازه فارغ‌التحصیلان توجه کمتری به جزئیات دارند، احتمالا به دلیل وجود اشتباه در نوشتن کلمات، ضمیمه کردن فایل اشتباه، یا دستور زبان ضعیف. برخی از این مسائل می‌تواند به مهارت‌های نوشتاری ربط پیدا کند. اما تازه فارغ‌التحصیلان نیز باید از این واقعیت آگاه باشند که هر حرکتی که انجام می‌دهند، ثبت و قضاوت می‌شود. ارسال رزومه یا نامه هدف همراه با یک یا دو غلط تایپی ممکن است به نظر کوچک برسد، اما می‌تواند منجر به اولین تأثیر بد شود.
  8. تجربه رهبری
    تازه فارغ‌التحصیل دانشگاهی به همراه تجربه زیاد رهبری، ممکن است عبارتی متناقض به نظر بیاید. کسی که تجربه کاری زیادی ندارد، احتمالا هنوز به یک نقش مدیریتی یا اجرایی ارتقا پیدا نکرده است. بااین‌حال، جستجوگرهای شغلی برای اولین بار می‌توانند مهارت‌های رهبری را به روش‌های دیگر ثابت کنند. رئیس باشگاه یا نقش کاپیتان تیم ممکن است در قلمرو حرفه‌ای زائد به نظر برسد، اما می‌توانند یک بعد دیگر را به یک رزومه کم محتوا  اضافه کند.
    ممکن است که مدیران استخدام‌کننده از تازه فارغ‌التحصیلان انتظار بیشتری داشته باشند. همچنین ممکن است که بسیاری از فارغ‌التحصیلان برای عنوان شغلی تااندازه‌ای که فکر می‌کنند آماده‌‌اند، نباشند. چه شما مدیری باشید که مدافع استخدام داوطلبان جوان است یا تازه فارغ‌التحصیلی هستید که به دنبال اولین تجربه کاری خود می‌گردد، می‌توانید از این ویژگی‌ها به‌عنوان نقشه راه برای آسان کردن زندگی خود استفاده کنید.
[addtoany]
Posted on